Rólunk
Rendelés info
Árak
Kapcsolat
Színek
Útmutatók
 
Beépített ágyhelyek
Gyerekgalériák
Játszógalériák
Gyerekágyak
Csúszdás ágyak
Bunker házikóágyak
Emeletes házikóágyak
Gyerekszoba beépítések
Félmobil kombinációk
Játszószoba kialakítások
Ágy kombinációk
Kültéri játszóterek
Bútorlapos ágy megoldások
Kiegészítők
Tovább a jabuga.hu -ra
  Termékek - Gyerekgalériák

Formát adó gyerekgalériák

Formát adó gyerekgalériák

300.000 Ft. -tól

Egy alvó vagy játékra szánt galéria, melynek legkedvezőbb kialakításaiban a forma úgy van tervezve, hogy az amúgy is szükséges oldalkorlát már a forma részét képezze. Egyedi megoldásban ennél összetettebb kialakításokkal vagy részleteiben kidolgozottabb, nagyobb festett lapigényű formákkal is dolgozhatunk.


Biztonságos gyerekgalériák

Biztonságos gyerekgalériák

320.000 Ft. -tól

Legkedvezőbb kialakításban ágyhely méretű alvógaléria magasabb korláttal, melyet kötélháló betétes korlát magasítás, valamint csatlakozó szintosztó torony toldat tesz biztonságosabbá. Mivel galéria beépítés, ezért kellően masszív ahhoz, hogy további egyedi kialakításokban egyéb feljárók vagy játékos elemek kapcsolódhassanak hozzá, valamint a torony alja tároló szerénnyel is kihasználható. A terméklap további képei ilyen megoldások példái.


Gyerekgalériák szekrénnyel

Gyerekgalériák szekrénnyel

350.000 Ft. -tól

Alvásra vagy játékra szánt galéria aláépített ruha vagy játéktároló szekrénnyel vagy lépcsős megközelítést lehetővé eltérő szintmagasságú szekrénykékkel. A kialakítás árát befolyásolja a szekrények száma és kialakítása.


Gyerekgalériák fiókos lépcsővel

Gyerekgalériák
fiókos lépcsővel

350.000 Ft. -tól

Alvásra vagy játékra szánt galériák egyenlő lépésmagasságú fiókos lépcsővel vagy eltérő szinteket adó szekrény elemsorral.


Gyerekgalériák csúszdával

Gyerekgalériák csúszdával

250.000 Ft. -tól

Legkedvezőbb kialakításban egy alvásra vagy játékra szánt galéria közvetlenül csatlakozó egyenes csúszdával, míg egyedi kialakításban számtalan további lehetőség adódik. Magas szinthez a kisebb szobákban ritkán van lehetőség csúszdát közvetlen csatolni, így kialakítható csatlakozó torony toldottal, melyhez íves csúszda is tud kapcsolódni.


vissza az elejére

Mobiodin Kft. 2300 Ráckeve, Kossuth Lajos út 64; Telefon: 20-320-6394; jabuga@jabuga.hu - Jogi nyilatkozat