Rólunk
Rendelés info
Árak
Kapcsolat
Színek
Útmutatók
 
Beépített ágyhelyek
Gyerekgalériák
Játszógalériák
Gyerekágyak
Csúszdás ágyak
Bunker házikóágyak
Emeletes házikóágyak
Gyerekszoba beépítések
Félmobil kombinációk
Játszószoba kialakítások
Ágy kombinációk
Kültéri játszóterek
Bútorlapos ágy megoldások
Kiegészítők
Tovább a jabuga.hu -ra
 

Jogi nyilatkozat

Adatkezelés: számunkra nem minden esetben fontosak valódi adatai
Általunk történő szállításkor az előzetes költség előrejelzéséhez szükséges útvonaltervezés során elegendő közelebbi nagyobb út, utca közelítő címet megadnia. Csomagküldés esetén olyan címet adjon meg, ahol a szállítás várható időpontjában napközben is tartózkodik. Levelezésben, érdeklődéskor olyan nevet használhat, ahogy kívánja, hogy megszólítsuk. Megismert adatait emellett nem tároljuk, nem használjuk fel és nem adjuk át ismeretlen harmadik félnek.

Az online bolt működtetése
Az online bolt működtetésével kapcsolatban a távoli felek közötti, illetve az elektronikus kereskedelemre vonatkozó szabályzásokat tartjuk az irányadónak, míg az online boltban előforduló nagyszámú, egyedileg is méretezhető és színezhető termék vásárlásával kapcsolatban Általános Szerződési Feltételünket is mérvadónak tekintjük. Az online boltban vásárlók a vásárlás kezdeményezésével elfogadják Általános Szerződési Feltételeinket, és nyilatkoznak arról, hogy tisztában vannak az egyedi méretezésű és színezésű termékek vásárlási feltételeivel, valamint elismerik, hogy lehetőségükben áll megismerni az egyedi gyártású kombinációk Általános Terméktájékoztatóját.

A vásárlás fogalma
A vásárlás a kitöltött űrlap elküldése és az azt igazoló automatikus üzenet fogadása. Az előleggel rendelhető termékek esetén a vásárlás az előleg megfizetésével aktiválható.

Standard termékeink vásárlása az online boltban
Standard, egyedileg nem méretezhető vagy színezhető termékeink esetén a vonatkozó szabályzások feltételei szerint lehetősége van a termék kézhezvételétől számítva 8 munkanapig elállnia, illetve a megvásárolt terméket saját költségén visszaküldenie. Ilyen esetben a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő sérülés esetén Cégünknek, mint Szolgáltatónak joga van kártérítés követelésre.

Egyedileg méretezhető és színezhető termékek vásárlása az online boltban
Az egyedileg méretezhető és színezhető, csak előleggel rendelhető termékek esetén a gyártás megkezdését megadott elérhetőségén külön jelezzük és ekkor Ön nyilatkozik a vásárlás megerősítéséről. A gyártás megkezdésének időpontjáig lehetősége van a vásárlástól elállnia, mely esetben a megküldött előleget visszautaljuk Önnek. A gyártás megkezdését követően azonban már nincs lehetősége az egyedi gyártású termék vásárlásától elállnia és nincs lehetősége a leszállított terméket visszaküldenie. Ha az egyedi termék vásárlásától a gyártás megkezdését követően áll el, akkor a megfizetett előleget elveszíti, melyet Cégünk, mint Szolgáltató kártérítés címén megtart.


Mobiodin Kft. 2300 Ráckeve, Kossuth Lajos út 64; Telefon: 20-320-6394; jabuga@jabuga.hu - Jogi nyilatkozat