Rólunk
Rendelés info
Árak
Kapcsolat
Színek
Útmutatók
 
Beépített ágyhelyek
Gyerekgalériák
Játszógalériák
Gyerekágyak
Csúszdás ágyak
Bunker házikóágyak
Emeletes házikóágyak
Gyerekszoba beépítések
Félmobil kombinációk
Játszószoba kialakítások
Ágy kombinációk
Kültéri játszóterek
Bútorlapos ágy megoldások
Kiegészítők
Tovább a jabuga.hu -ra
  Termékek - Gyerekágyak

Alsó ágyak

Alsó ágyak

70.000 Ft. -tól

Legkedvezőbb kialakításban fejvéggel szerelt luc alsó ágy 90*200 matracméretig, míg egyedi kialakításban számtalan egyedi elrendezésben és formában fordulhat elő.


Félmagas ágyak

Félmagas ágyak

150.000 Ft. -tól

Legkedvezőbb kialakításban luc alapanyaggal és kétsoros korláttal, míg egyedi kialakításban borovi gyerekágy és borovi ifjúsági ágy kialakításokban is kivitelezhetőek félmagas ágyak.


Luc galériaágyak

Luc galériaágyak

160.000 Ft. -tól

A luc galériaágyak a luc galériák azonos anyagú ágy szerkezetű változatai. Az ágy főtartója így vaskos, galéria mértékű. Legkedvezőbben 198,5 cm teljes magassággal, m45,3 korlát főtartós kétsoros betétes korlát mellett max. 153 cm szinttel (139 cm alatta), vagy m33 cm kétsoros korláttal max. 165 cm szint (151 cm alatta). Egyenes létralépcső feljáróval. Főtartója galéria erősségű és 40*139 mm keresztmetszetű. Egyedi kialakításokban eltérő méretekben, egyéb feljárókkal, csatalakozó torony toldattal, valamint számtalan összetett ágy kombináció építőeleme lehet.


Magas gyerekágyak

Magas gyerekágyak

160.000 Ft. -tól

198,5 cm láb magasságig terjedő ágyak az alkalmazott korláttól függően 165 cm szintmagasságig. Legkedvezőbb kialakításban masszív luc galériaágy kivitelben 45 cm magas korlát főtartós kétsoros betétes korláttal és egyenes létralépcső feljáróval. Egyedi kialakításokban 165 cm-nél magasabb szintekkel, borovi gyerekágy, borovi ifjúsági ágy kivitelekben is.


Magas gyerekágyak festett szerkezettel

Magas gyerekágyak festett szerkezettel

160.000 Ft. -tól

Egyediséget és játékosságot adhat gyermeke ágyának ha kedvenc színe vagy szobájának a színe az ágy elemein megjelenik. Legkedvezőbb kialakításban masszív luc galériaágy kivitelben 45 cm magas korlát főtartós kétsoros betétes korláttal és egyenes létralépcső feljáróval. Egyedi kialakításokban 165 cm-nél magasabb szintekkel, borovi gyerekágy, borovi ifjúsági ágy kivitelekben is.


L-alakú emeletes ágyak

L-alakú emeletes ágyak

260.000 Ft. -tól

Emeletes ágy elrendezések ahol az alsó ágy L-alakban elfordul a felső szinthez képest. Legkedvezőbb kialakításban a felső ágy masszív luc galériaágy kétsoros korláttal és egyenes létralépcső feljáróval, az alsó ágy kétsoros korláttal. Egyedi kialakításokban többféle elrendezésben borovi gyerekágy, borovi ifjúsági ágy kivitelekben is.


Emeletes ágyak nagyobb alsó matraccal és konténerrel

Emeletes ágyak
nagyobb alsó matraccal és konténerrel

280.000 Ft. -tól

A szürke csúszdás emeletes ágy egyik változata, ahol az alsó szint magassága 40 cm, a felső szint magassága 140 cm. Az alsó traktus körbeszegett, így a konténert befogadó környezet portól elzárt tároló.


Egy szinten futó emeletes ágyak

Egy szinten futó emeletes ágyak

320.000 Ft. -tól

Gyakorlatilag két L-alakban és egy szinten álló luc galériaágy, ahol a galériaágy vaskos, galéria mértékű főtartója alkalmas arra is, hogy a másik ágy főtartója ebbe fusson bele, és ne kelljen a sarkon lábat alkalmazni. Egyéb egyedi kialakításokban csatlakozó torony toldattal, vagy akár 4 gyerek számára megfelelő emeletes ágy kialakításához is alkalmas szerkezeti megoldás, akár borovi fenyő alapanyaggal is.


Hajós, tűzoltóautós gyerekágyak

Hajós, tűzoltóautós
gyerekágyak

260.000 Ft. -tól

Legkedvezőbb kialakításban luc galériaágy egyenes létralépcsővel, rövid oldalán autó eleje panel, hosszú oldalán az autó oldal panel kerekkel, egy balta és egy poroltó dísz. Egyéb egyedi kialakításban magasítással és fehér létrával, külső kézműves gyártótól származó további díszekkel, valamint részletgazdag ágy kombináció tematikus építőeleme is lehet.


Gyerekágyak szekrénnyel

Gyerekágyak szekrénnyel

320.000 Ft. -tól

A fa ágyak bármely egyedi méretben kialakíthatóak, ezért az ágyak készítésekor már meglévő szekrény elhelyezését is figyelembe tudjuk venni, míg egyedi méretű játék vagy ruhatároló szekrényeket is tudunk készíteni az ágyak alatti térbe. Ha mindenképpen kell szekrény az ágy alá, akkor érdemes megnéznie bútorlapos ágy megoldásainkat is, mert az ágytest a szekrények tetején is kialakítható. A kialakítások árát a bútorelemek száma és típusa befolyásolja.


Biztonságos gyerek magaságyak

Biztonságos
gyerek magaságyak

280.000 Ft. -tól

A magas szinteket a megközelítés és a fent tartózkodás átgondolt kialakítása tudja biztonságossá tenni a kisebb gyerekek számára. Ehhez legkedvezőbb kialakításban a luc galériaágyhoz önálló mellvédekkel szerelt csatlakozó szintosztó torony toldatot csatolunk, és az ágyra kötélháló betéttel szerelt magasítást készítünk. Ez a kialakítás már egy jó alap akár további játékos elemekkel szerelt játszószobai kialakításokhoz, valamit összetett kombinációk építő alapegysége is lehet.


Gyerekágyak fiókos lépcsővel

Gyerekágyak
fiókos lépcsővel

320.000 Ft. -tól

Legkedvezőbb kialakításban a luc galériaágy max. 165 szintjére max. 5 fokos, egyenlő lépésmagasságú fiókos lépcső vezet fel. A lépcsőtest, lépcsőlap, és fiókfront alapanyaga bútorlap. Az 5. fok lenyíló ajtó, a 4 fiók egyenlő 500 mm mélységű. A sarokban és így fal felől álló lépcsősornak nincs szüksége külön oldalmellvédre. Egyedi kialakításokban festett mdf fiókfrontokkal, festett fa lépcsőlapokkal, felnőttek számára is lépésálló további belső fa merevítéssel, 500 mm-ig többféle fiókvasalattal, 800 mm-ig teljes kihúzású fiókokkal, 800 mm felett részleges kihúzással, a teljes szegmens tároló kihasználásával, fal közepén álló megoldásokban fa szerkezetű m61,3 mellvédekkel, fa szerkezetű fordulóval, vagy oldalsó kapaszkodóval a teljes feljárati vonal mentén is kialakítható.


vissza az elejére

Mobiodin Kft. 2300 Ráckeve, Kossuth Lajos út 64; Telefon: 20-320-6394; jabuga@jabuga.hu - Jogi nyilatkozat