Rólunk
Rendelés info
Árak
Kapcsolat
Színek
Útmutatók
Egyedi kategóriák
Gyerekszoba beépítések
Félmobil kombinációk
Játszószoba kialakítások
Ágy kombinációk
Bútorlapos ágy megoldások
Tovább a jabuga.hu -ra
Webshop
Válogatás munkáinkból
Gyerekgalériák
Gyerekágyak
Házikóágyak
 

Érdeklődés

Egyedi munkáinkról az Egyedi kategóriák és a Válogatás munkáinkból menükben tájékozódhat. Ha valami felkeltette érdeklődését, akkor írjon a jabuga@jabuga.hu e-mail-címünkre. Ha már első kapcsolatfelvételkor szeretne pontosan fogalmazni, akkor látogasson el a jabuga.hu oldalunkra, ahol a láblécben elérhető "Hogyan kérjek ajánlatot" 1 - 2 almenük részletezik, hogy egyedi tervezésben milyen információkra van szükségünk.

Rendelés a webshop menüből

Beárazott termékeket csak a webshop menüben talál. Az oldal jelenleg statikus formában működik, így nincs lehetősége ezeket közvetlenül megrendelnie, és a vásárlás nem minősül webáruházi értékesítésnek. Klikkeljen a Rendelés gombra, majd a felugró levelezési ablakban adja meg a termék nevét, a szükséges matracméret szerinti árazási kategóriát, valamint mindazokat a kiegészítőket amik a terméknél elérhetőek és rendelésében szüksége van. Pl. Emeletes bunker házikóágy 90*180 (215 000), Ágyráccsal 180-200 (10000), Egy sor korláttal az alsó ágyhelyen (15000), Leszedhető kiesésvédő korlát az alsó ágy külső oldalán (7500). Ha telefonról rendel, akkor írjon rövidebben úgy, hogy még beazonosíthassuk a rendelését. Pontosan megfogalmazva válaszüzenetet küldünk, ami ha megfelelő, akkor elegendő egy OK válasszal a rendelést megerősítenie. Ha 100 km-nél nagyobb távolságból rendel, kérjük adja meg a címet, hogy pontosíthassuk a rendelést. A beérkező levelet igyekszünk legkésőbb 3 munkanapon belül feldolgozni, és visszaigazolni. Ha nem kap visszaigazolást, kérjük jelezze ezt a jabuga@jabuga.hu levezési címünkön vagy 06-20-320-6394 telefonos elérhetőségünkön.

Mikor készül el?

Az átfutások átlagosan 1,5-2 hónaposak, de egyedi gyártás lévén alkalmanként ettől nagyban el is térhetnek. Az aktuális állapotról érdeklődjön rendelés előtt telefonon vagy e-mailben, vagy a rendelés folyamán a rendelés visszaigazolásakor kap jelzést a várható elkészülési időről. Ha építkezés után tervezi a költözést, vagy egyéb okból pontos időponthoz van kötve, akkor legkésőbb a szükséges időpont előtt 3 hónappal adja le rendelését. Ekkor a kialakítás hamarabb elkészül és szerelésig eltárolásra kerül.

Vásárlás folyamata

A rendelés és a visszaigazolás fogadása még nem jelent közvetlen elköteleződést. A várható elkészülési idő előtt 3 héttel felvesszük a kapcsolatot és anyagköltség előleget kérünk be. A nagymértékű variálhatóság és a rendelhető kiegészítők nagy száma miatt a webshop menü minden terméke egyedi gyártású, ezért a gyártás megkezdése után már nincs módja a vásárlástól elállni. Előlegezés után, de a gyártás megkezdése előtt még meg tudja a folyamatot szakítani.

Kiszállítás és szerelés

A kiszállítás egyben összeszerelést is jelent. Minden kialakítás egyedi gyártású, ezért szakszerű összeszerelést igényel, melyet a kiszállítás során magunk végzünk el. A szállítást és szerelést indulópontunkhoz mérten távolságarányosan árazzuk.

0-20 km körzetig:
4.500 Ft.
20-40 km körzetig:
12.000 Ft.
40-60 km körzetig:
19.500 Ft.
60-80 km körzetig:
27.000 Ft.
80-100 km körzetig:
34.500 Ft.

A 100 km körzet feletti, valamint a fizetős útvonalakat tartalmazó kiszállásokat egyedileg árazzuk és kedvezményezzük. Külföldi, mai értelmemben vett határon túli megrendeléseket is vállalunk.

Eldőlés kockázata

Ha a kialakítás magasabb, mint szélesebb, pl. galériaágyaknál, magaságyaknál fordulhat elő adott matracméret mellett, akkor eldőlés kockázata ellen biztonsági okból a kialakítást a falhoz ki kell rögzíteni. Ekkor a fal vastagságáról, típusáról, állapotáról rendelésekor információt kell adnia.

Garancia

Fő garanciánk, hogy igyekszünk jó minőségű, időtálló termékeket készíteni, amivel nem lehet gond, és ez 2007 óta működik. E mellett, mint jegyzett cég a törvényi kötelezettségek érvényesek ránk. Ha gond adódna, vegye fel kapcsolatot, és előírt törvényi kötelezettségünk mellett magunktól is mindent meg fogunk tenni a hiba elhárítására vagy értékarányos orvoslására.